LIHAT APA KATA PENGGUNA KAMI..

BAGAIMANA ASHWAGANDHA KSM-66 MEMBANTU MENYELESAIKAN MASALAH MENGIKUT UJIAN KLINIKAL DARIPADA DOKTOR DAN PAKAR PERUBATAN?

Ujian klinikal menunjukkan salah satu komponen di dalam Ashwagandha iaitu withaferin membantu untuk membunuh fungsi sel kanser. Beberapa ujian klinikal lain juga menunjukkan bahawa ia membantu merawat beberapa jenis kanser iaitu kanser payudara, kanser paru2, kanser usus, kanser otak dan kanser ovari. Di dalam satu ujian klinikal, withaferin berjaya mengurangkan pertumbuhan kanser ovari sebanyak 70-80% dan juga menghalang sel kanser dari merebak ke organ lain.

RUJUKAN KAJIAN: Avani R Vyas et al 2014 | Yukihiro Nishikawa et al 2015 | Kamel F Khazal et al 2014 | Palaniyandi Senthilnathan et al 2006 | Govidan Muralikrishnan et al 2010 | Edwin Chang et al 2016 | Sham S Kakar et al 2014 | Narendra Singh et al 2011

Di dalam satu ujian klinikal mendapati bahawa penggunaan Ashwagandha berjaya menyelesaikan masalah obesiti, darah tinggi, kencing manis, masalah sistem pernafasan, penyakit berkaitan sel otak, dan demesia.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorlick et al 2015 | Taranjeet Kaur et al 2017 | Agatha Betsy et al 2012

Menurut beberapa ujian klinikal yang dijalankan oleh para doktor dan pakar perubatan, penggunaan Ashwagandha KSM-66 membantu menurunkan bacaan gula dalam darah hanya dalam masa 30 hari.

RUJUKAN KAJIAN: Jonathan Gorelick et al 2015 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | B Andallu et al 2000 | Biswajit Auddy et al 2008 | Vijay R. Thawani et al 2013

Di dalam satu ujian klinikal menunjukkan ia mampu mengurangkan kolesterol sebanyak 53% dan mengurangkan triglyceride (lemak dalam darah) sebanyak 45%. Di dalam ujian klinikal yang lain juga menunjukkan penurunan kolesterol dan triglyceride dengan ketara dengan penggunaan selama 60 hari. Kajian lain juga menunjukkan ia berkesan terhadap penurunan radangan yang membantu mengurangkan risiko sakit jantung.

RUJUKAN KAJIAN: Jeremy Mikolai et al 2009 | Nishant P Visavadiya et al 2007 | Biswajit Auddy et al 2008 | Ashwinikumar A Raut et al 2012 | Vijay R. Thawani et al 2013 | B Andallu et al 2000 | Bakhtiar Choudhary et al 2015

MEMPERKENALKAN...

ASHWAGANDHA KSM-66

Ashwagandha atau nama saintifiknya
iaitu withania somnifera adalah sejenis herba perubatan berasal dari India dan Afrika, dikenali sebagai Raja Herba oleh pakar nutrisi yang telah digunakan di seluruh dunia selama lebih daripada 3,000 tahun.

Ashwagandha KSM-66 pula adalah ashwagandha dengan "Medical Grade", diambil daripada bahagian akarnya sahaja dan telah digunakan secara meluas bagi tujuan perubatan.

73,597

Pengguna Berpuas Hati Dengan
Kesannya!

TERBUKTI SECARA SAINTIFIK MELALUI UJIAN KLINIKAL

Lebih 1,269 ujian klinikal dijalankan ke atas Ashwagandha (withania somnifera) di universiti, jabatan kesihatan dan hospital oleh doktor dan pakar bertauliah di seluruh dunia di mana hasil ujian klinikal mereka direkodkan secara terperinci dan disahkan oleh United States National Library of Medicine.

DINOBATKAN DENGAN 5 ANUGERAH BERPRESTIJ DI
PERINGKAT DUNIA

"Herbal Industry Leader 2016"

dari Society for Ethnopharmacology

"Product Innovation in Botanicals 2014"

oleh Frost & Sullivan

"Best Botanical Ingredient 2013"

di Engredea / Natural Products Expo West, Anaheim, U.S.A

"Innovative Ingredient of the Year 2012"

di Panacea, Mumbai, India

"Innovative Ingredient of the Year 2012"

di Panacea, Mumbai, India

InsyaAllah, tugas kita ikhtiar, Allah Maha Menyembuhkan.

HANYA DENGAN AMALKAN 2 KALI SEHARI

2 biji selepas sarapan pagi.
2 biji sebelum tidur malam.

Anda Akan Rasai Kesan Seperti Berikut:

Apa Yang Kami Mahukan Hanyalah Anda Dapat Kembali Sembuh Dan Kesihatan Anda Kembali Normal, Sama Seperti Pengguna Kami Sebelum Ini...

"Semalam saya rasa panas di kaki sebab makan macam2. Panas di kaki itu simptom orang yg ada kencing manis. Panas yang
membahang. Saya ambil 2 biji, saya makan ubat herba ini tanpa kapsul. Kapsul tu saya buka dan terus kemam.
Rasanya sikit2 pahit tapi sedap. Bagi saya pahit ni ubat. Selepas 5 minit rasa panas membahang di kaki tadi hilang dengan
cepat. Alhamdulillah. Sekarang bacaan gula dalam darah pun makin turun. Alhamdulillah".

Imam Nasir, 62 Tahun.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Disahkan Selamat Untuk Diamalkan

Ashwagandha KSM-66 Sangat Berkesan...

Sehinggakan jika ia tak membantu anda tingkatkan tahap kesihatan anda dalam masa 60 hari...

Anda berhak dapat
100% jaminan pulangan wang!

Anda dapat jaminan sekuat ini kerana kami ada bukti & pengalaman membantu ramai pesakit yang mempunyai masalah SAMA SEPERTI ANDA sebelum ini dan berjaya membuktikan Ashwagandha KSM-66 ini memang TERBUKTI BERKESAN!

Caj tambahan RM10 akan dikenakan kepada anda oleh pihak Ninjavan untuk pilihan COD.
.
Tiada bayaran tambahan dikenakan jika anda buat pembayaran secara online atau bank in.

Dapatkan SEKARANG pada harga Special Diskaun ini, klik button ‘Dapatkan Sekarang’ di bawah untuk tempahan.

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar pada harga asal jika promosi ini dah tamat.

DAPATKAN SEKARANG SEBELUM TERLAMBAT

Sila Pilih Set Yang Anda Mahukan

Product
Quantity
Price
Harga Percubaan
1 Botol
RM90.00
Harga Jimat
2 Botol Percuma 1 Botol
RM180.00
Harga Combo
3 Botol Percuma 2 Botol
RM270.00
Harga Ejen
4 Botol Percuma 3 Botol
RM360.00

Billing details

Malaysia

Your order

Product Subtotal
Set 1 Botol  × 1 RM90.00
Subtotal RM90.00
Shipping
Total RM90.00
  • ✔️ Bayar Melalui CIMBCLICK, Maybank2u, DLL 100% Postage PERCUMA
    ✔️ Tiada Caj COD Dikenakan (Jimat RM10)

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.

Wasap : 018-3742160

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...