Perhatian: Khas Untuk Wanita Yang Nak Naikkan Aura Kewanitaan Ini Berita Baik Untuk Anda

DIBONGKARKAN! BAGAIMANA KAMI BERJAYA BANTU

0

KAUM HAWA MENAIKKAN AURA & PEMANIS DIRI!

(… Dan Buat Lebih Ramai Lelaki Tertarik Tanpa Minyak Pengasih!)

INI 9 SEBAB KENAPA ANDA PERLUKAN PHEROPRIME:

BETUL KE PHEROPRIME NI SANGAT BERKESAN?

Jom tengok apa kata pengguna

CARA PENGGUNAAN PHEROPRIME​

Ilmu Khas Memakai Minyak Wangi

PRODUK INI MEMPUNYAI 100% JAMINAN WANG
DIKEMBALIKAN TANPA BANYAK SOAL!

Cubalah! Tiada Sebarang Risiko Kerana Ianya 100% Dijamin Berkesan Atau Wang Dipulangkan!

Kami sangat yakin PheroPrime mampu membantu

anda menyelesaikan masalah aura dan keyakinan.

Dah ramai yang kami bantu. Mungkin anda orang yang

seterusnya.

Oleh sebab itu, kami beri jaminan 100% wang anda

dikembalikan sekiranya produk ini tidak dapat

membantu anda dalam masa 10 hari.

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan kami akan menghantar 1 SMS tracking number terus pada anda. Tunggu barang sampai ditangan anda baru bayar pada posmen.

 

 

DAPATKAN BONUS ISTIMEWA DARI PHERO PRIME

​Dapatkan hadiah percuma bernilai sehingga RM100. Kami menyediakan pelbagai bentuk hadiah seperti penghantaran percuma, beg dan hand perfume.

​Penjimatan Sehingga RM220
Dapatkan Penjimatan hari ini, sehingga RM220 apabila anda membeli Set Ejen PheroPrime

Bonus Aura Semulajadi
Ini bonus paling bernilai yang anda akan dapat iaitu bonus aura, anda akan rasa lebih yakin selepas menggunakan

PheroPrime ini, Nikmat ini manusia akan sanggup bayar berapa harga pun asalkan dapat disenangi orang sekeliling.

Jangan Risau, Jika tak jadi kami akan kembalikan wang anda.

PROMOSI DISKAUN 50%

MINIT
SAAT

CARA MEMBUAT TEMPAHAN:

1. PILIH PADA PILIHAN PAKEJ ANDA
2. ISI MAKLUMAT TEMPAHAN DENGAN LENGKAP
3. PILIH BAYARAN ONLINE FPX ATAU PEMBAYARAN COD – BARANG SAMPAI BARU BAYAR
4. KLIK PADA BUTANG ” TEMPAH SEKARANG ! “

Borang Tempahan Sila isi maklumat anda dibawah
untuk tujuan penghantaran ↓

FAQ

Setiap haiwan di muka bumi (termasuk manusia) menghasilkan dan bertindakbalas terhadap pheromones. Ia adalah sel hormon yang dikeluarkan melalui liang peluh dan hampir tidak BERBAU. Pheromone hanya dapat dikesan oleh organ (VNO) veromenasal yang terdapat pada pangkal hidung. Pheromones adalah hormon pemikat wanita paling berkuasa di dunia!

Ada wanita yang boleh menghasilkan pheromones secara banyak, manakala ada sebahagian wanita mengeluarkan pheromones terlalu sedikit dan mungkin tiada langsung. Wanita-wanita ini, yang mampu mengeluarkan pheromone dengan banyak secara semulajadi, mungkin anda lihat, mereka kelihatan lebih berkarisma dan punyai aura yang menakjubkan! Kadang-kadang, walaupun rupa mereka tidak menawan, mereka dapat menawan lelaki yang sangat kacak dan rupawan! Itulah yang dikatakan (body chemistry) daya bau badan yang mampu memikat – atau mungkin mereka telah menggunakan kuasa Phero PRIME!

Kelebihan utama :

1. Lebih mata memandang dan senyuman ke arah anda
2. Anda akan dilihat lebih menarik dari segi seksual
3. Lebih temujanji
4. Memperbaiki hubungan yang anda ada sekarang
5. Lebih pesona ketika berasmara
6. Lelaki akan lebih relaks dan lembut dengan anda
7. Lelaki akan mula rasa ingin berbual dengan anda
8. Meningkatkan konfiden anda
9. Lelaki-lelaki akan merasa aura kewanitaan anda
10. Hubungan secara / perniagaan /pekerjaan / peribadi akan jadi lebih bagus

Diantaranya:

  • Andros tadienone
  • Andros tatrione
  • Andros tenol
  • 3-epi-Andros tenol
  • Andros tenone
  • Andros terone
  • 3-epi-Andros terone
  • Dehydro epiandros terone
  • Estrate traenol
  • Social hormones

Mudah. Titiskan Phero PRIME(1-3 titis) pada nadi pergelangan tangan dan sapukan sedikit pada leher dan belakang telinga atau pada pakaian anda. Phero PRIME akan bersatu dengan peluh anda dan akan menghasilkan satu bau yang amat unik, ini akan membuatkan kebanyakan lelaki tidak senang duduk!

Pheromones Phero PRIME kami dapat bertahan sekurang-kurangnya 6-12 jam apabila dikenakan pada pakaian.

Seperti testimoni pelanggan-pelanggan yang sudah mengalaminya sendiri, yang pasti anda akan dapat pujian tentang bau, kerana bau PheroPRIME tidak seperti wangian biasa, dan seterusnya anda akan mengalami kesan-kesan yang lebih serius seperti diminati, disanjungi, disukai ramai, rasa yakin, lebih aura, senang berurus niaga, orang disekeliling selesa dengan anda, jika sudah berkahwin, pasangan anda akan lebih ghairah ketika bersama.

Boleh. Produk ini tidak mengandungi bahan berasaskan haiwan atau alkohol. Tiada Alkohol.Boleh di pakai untuk solat.

Kebanyakan jenama lain, mempunyai campuran pheromones yang tidak seimbang, Phero PRIME dicipta bukan untuk memikat binatang atau haiwan. Ia dirumus untuk memikat manusia. Kebanyakan produk pheromones yang berada di pasaran, menggunakan pheromones sintetik haiwan, kerana ia murah dan mudah untuk dihasilkan secara banyak. Phero PRIME bukan mengenai kuantiti, tetapi ia mengenai kualiti dan dicipta khusus untuk memikat manusia.

Apa yang akan anda miliki nanti adalah pheromones sintetik manusia yang tinggi nilainya, pada gred yang paling tulen, 100% (androstenone) 5-Alpha-Androst-16-En-3-One tiada campuran pheromones lain. Tetapi Phero PRIME tidak berhenti di situ, produk lain mendakwa paling berkuasa, tetapi Phero PRIME adalah satu-satunya jenama yang dikeluarkan oleh makmal Novartis Lab di Sweden yang dibenarkan dijual di USA dan ASIA dengan 25x ganda kepekatan bahan aktif. Ini bermakna 2.5 kali ganda lebih kuat dari jenama-jenama pheromones terkemuka! Bandingkan kami dengan pesaing-pesaing yang ada, anda akan dapati, tiada produk lain yang boleh menandingi Phero PRIME dalam pasaran sekarang

All Rights Reserved. TYCOON INDUSTRIES MARKETING (NS0248745-A)
Prima Bizwalk, Taman Tasik Prima
47150 Puchong, Selangor
Tel: 018-3742160

PRIVACY POLICY

PENAFIAN: Keberkesanan produk ini bergantung kepada kesesuaian individu. Setiap hasil dari penggunaan adalah berbeza bagi setiap individu. Produk ini akan memberi kesan terbaik sekiranya pengguna mengamalkan dengan cara betul berdasarkan banyak testimoni yang diperolehi. Kita berikhtiar, Tuhan yang menentukan.

Loading...

Processing Order...

Please wait while we process your payment...

Please wait while we redirect you...